Innowacje Jako Siła Napędowa Wzrostu Gospodarczego

SCHURTER ist bestrebt mit ihren Kunden erfolgreich zu sein. Osiągnięcie sukcesu z naszymi klientami jest naszym stałym celem. Jesteśmy przyzwyczajeni do innowacyjnego stawiania czoła wyzwaniom na różnych rynkach. Koncentruje się na komponentach zapewniających bezpieczne zasilanie i prostą obsługę.

SCHURTER zaopatruje ponad 100.000 klientów w zakresie elektroniki przemysłowej, techniki medycznej, transmisji danych i komunikacji, lotnictwa, motoryzacji i energetyki. W ostatnich miesiącach wprowadzono m.in. następujące innowacje produktowe:

- GP21: Pierwszy system zasilania 400 VDC zgodny z IEC

- RTS: Bezpiecznik termiczny RTS dostępny także z bocznikiem

- UAI 1206: Bezpiecznik chipowy dla najwyższych wymagań

- DG12: Złącze z wyłącznikiem i filtrem

SCHURTER jest wiodącym, działającym globalnie partnerem przemysłowym, a tym samym bardzo blisko rynku: z centralą w Europie, Ameryce i Azji, z około 60 przedstawicielami krajów i ponad 200 dystrybutorami, z których wszyscy są zlokalizowani w górnym segmencie swojej branży. Dzięki temu możemy zagwarantować dostępność naszych produktów i rozwiązań na całym świecie, a także całodobowy dostęp do wszystkich istotnych informacji technicznych.

pol-PL
prod //cdn.schurter.com News-Flyer-2019-112844-235287