SCHURTER GmbH otrzymuje nagrodę jako najlepszy dostawca elektroniki w konkursie logistycznym w Siemens Karlsruhe

16 stycznia 2018 roku Siemens Karlsruhe zorganizował ceremonię wręczenia nagród w konkursie logistycznym dostawców elektroniki. SCHURTER został nagrodzony jako najlepszy dostawca elektroniki.

SCHURTER GmbH dostarcza firmie Siemens Kalsruhe zarówno rezystancyjne jak i dotykowe panele serii PCAP, które zawierają metalowe obudowy w 6 różnych rozmiarach (7 "- 22"). Te panele dotykowe są używane w komputerach przemysłowych. Lokalizacja firmy Siemens Karlsruhe obejmuje centrum przetwarzania, produkcji i automatyki budynków oraz serwisu przemysłowego.

Siemens Karlsruhe ma ponad 800 dostawców, z których 20 to kluczowe firmy. Dotyczy to również firmy SCHURTER GmbH, która została zaproszona do udziału w konkursie logistycznym. Dla tych 20 dostawców oceniono wydajność całego łańcucha dostaw. Ważnymi aspektami tej oceny są takie kwestie jak terminowość dostaw, kontrola zapasów, ciągłość dostawy produktów i zarządzanie odpadami.

Firma SCHURTER GmbH została wyróżniona jako najlepszy dostawca elektroniki. SCHURTER jest bardzo dumny z tej wiodącej pozycji, ponieważ dostarcza produkty dostosowane do potrzeb klienta i jako jedyna firma już po raz czwarty otrzymał nagrodę, co świadczy o ciągłej niezawodności naszych działań logistycznych.

prod //cdn.schurter.com Best-Supplier-Award-Siemens-2019-111048-231811