TA35: Wyłącznik termiczny

Dzięki serii TA35, SCHURTER oferuje szczególnie wszechstronną generację miniaturowych wyłączników automatycznych. Spełniają one w Ameryce Północnej UL 277 VAC dla 1 z 3 faz stosowanych w oświetleniu i innych podłączonych do sieci urządzeń 1-fazowych. Są one dostępne w wersjach 1-, 2- lub 3-biegunowych i są szczególnie imponujące swoją kompaktową i atrakcyjną konstrukcją.

TA35 oferuje zarówno funkcję przełącznika ON / OFF, jak i zabezpieczenia nadprądowego termicznego. Precyzyjnie wyskalowane prądy znamionowe są dostępne w zakresie od 0,05 A do 20 A dla wyłączników 1-biegunowych i 2-biegunowych oraz od 0,05 A do 12 A dla wyłączników 3-biegunowych. Opcjonalna osłona ochronna zapewnia stopień ochrony IP 65, dzięki czemu przełącznik może być stosowany w trudnych warunkach, narażonych na działanie kurzu i wody rozpryskowej.

Przełącznik kołyskowy może być dostarczany z podświetleniem lub bez, w sześciu kolorach ze standardowymi legendami druku lub symbolami dostosowanymi do potrzeb klienta. Wyłączniki przeznaczone są do wydajnego montażu zatrzaskowego w panelach o grubości od 1 do 4 mm. Zaciski są szybkozłączami 6,3 x 0,8 mm.

Zastosowania TA35, to aplikacje o podwyższonych parametrach znamionowych, to komercyjne oświetlenie i dystrybucja energii. Inne jednofazowe zastosowania sieciowe obejmują generatory prądu, sprzęt do czyszczenia, sprzęt laboratoryjny do użytku chemicznego i medycznego lub maszyny do obsługi lub przetwarzania żywności.

Unikalna propozycja sprzedaży

prod //cdn.schurter.com 040192000000008802-52804-230847