SCHURTER w południowym przemyśle wytwórczym 2019

W dniach 5-7 lutego br. firma SCHURTER wystawiła się na targach Southern Manufacturing & Electronics w Farnborough (UK).

Southern Manufacturing to pierwsze w tym roku targi SCHURTER Electronics, dające zespołowi szansę spotkania się z ludźmi i zapoznania się z aktualnymi wyzwaniami stojącymi przed firmami oraz celami na rok 2019.

Podczas targów Electronic Design Show (EDS) w październiku 2018 roku, zespół zaprezentował najnowszy dodatek do stoiska wystawowego, interaktywne stoisko wystawiennicze. Okazało się to bardzo popularne wśród wszystkich, dlatego też dla Southern Manufacturing zbudowano dodatkowe stoisko, na którym przechodnie mogli zobaczyć jeszcze więcej produktów, które oferuje SCHURTER Electronics.

Drugie stoisko umożliwiło SCHURTER Electronics zaprezentowanie swoich najnowszych innowacji, w tym domowego ekranu dotykowego. Produkt jest używany jako domofon dla domów, takich jak mieszkania i jest wyposażony w szereg funkcji, w tym szklaną powierzchnię i funkcję blokady bezpieczeństwa.

Do końca wystawy w czwartek, zespół spotkał się ze znajomymi twarzami, a także z nowymi osobami poszukującymi rozwiązań w zakresie komponentów elektronicznych w swojej firmie. Wystawa dała również firmie SCHURTER Electronics możliwość zapoznania się z nowymi technologiami i tym, co w 2019 r. ma w sklepie dla przemysłu elektronicznego.

prod //cdn.schurter.com Southern-Manufacturing-Electronics-2019-111046-231686