SCHURTER jest strategicznym dostawcą dla firmy Bürklin.

Bürklin i SCHURTER intensyfikują współpracę paneuropejską. SCHURTER od ponad 40 lat jestważnym dostawcą dla firmy Bürklin.

Bürklin Elektronik i SCHURTER pogłębiają i umacniają swoją wieloletnią współpracę. Oprócz szerokiej gamy produktów z zakresu ochrony urządzeń, złączy urządzeń, EMC i systemów wejściowych, SCHURTER posiada głęboką wiedzę techniczną w szerokim zakresie aplikacji oraz potencjalnych obszarów zastosowań. Bürklin ze swej strony zapewnia szeroką sieć dystrybucji i dużą wiedzę serwisową i wnosi to do strategicznego partnerstwa.

Zwiększenie obecności na rynku

Rozwijając swoją działalność biznesową, Bürklin umacnia swoją sieć sprzedaży w Europie Środkowej i Wschodniej o strategicznie ważnego partnera, podkreślając tym samym swoją ważną pozycję rynkową w dziedzinie komponentów elektromechanicznych. Dzięki wieloletniej udanej współpracy Bürklin przyznał firmie SCHURTER status "preferowanego dostawcy". Różnorodność produktów firmy SCHURTER pozwala firmie Bürklin skoncentrować się na głównym dostawcy komponentów wejściowych i zasilających.

O firmie Bürklin Elektronik

Bürklin jest jednym z wiodących dystrybutorów usług w zakresie komponentów elektronicznych, automatyki, komponentów mechanicznych i wyposażenia stanowisk pracy w Europie. Bürklin posiada biura we Włoszech, Francji, Irlandii i Wielkiej Brytanii. Firma koncentruje się na wysokiej jakości komponentach elektronicznych dla handlu hurtowego. Od około 60 lat to rodzinne przedsiębiorstwo jest synonimem pierwszorzędnej obsługi i wysokich kompetencji w handlu specjalistycznymi produktami. Obecny asortyment obejmuje ponad 500.000 produktów. Wszystkie popularne produkty są w magazynie i mogą być wysłane w ciągu nocy. Ponadto artykuły mogą być zamawiane w krótkim czasie jako zamówienia specjalne. Bürklin dostarcza małe ilości począwszy od 1 sztuki, jak również średnie ilości do montażu automatycznego.

E-biznes

Bürklin konsekwentnie koncentruje się na elektronicznych procesach biznesowych. E-zamówienia, nasz własny e-sklep, opcja zmówienia i odbioru na miejscu oferują wszystkim klientom wysoką efektywność kosztową i indywidualną obsługę.

Blisko 60-letnia wiedza i doświadczenie firmy Bürklin gwarantują, że potrzeby klientów mogą być zaspokojone szybko i niezawodnie. W związku z tym asortyment produktów jest zawsze aktualny i oferuje produkty wysokiej jakości - w tym produkty firmy SCHURTER.

prod //cdn.schurter.com 53-14947-225525